Як запобігти списуванню під час онлайн-робіт

У цій статті ми пояснимо, як допомогти запобігти обману учнів в онлайн-роботах, а також краще організувати свої заняття з класами за допомогою нової Преміум-функції, „Класи”. З дистанційним навчанням студентам простіше, ніж будь-коли, приєднуватися до занять анонімно. Використовуючи Класи, викладачі мають право контролювати, хто приєднується до їх сесій, і кожен учень повинен перевірити свою особу/свій акаунт перед тим, як вступити до класу. Крім того, Класи- це простий спосіб для вчителів з одним або декількома класами організувати свої заняття в класі, отримуючи цінну інформацію про ефективність роботи окремих класів.

З Класами учням більше не потрібно вводити код сесії, але вони також можуть приєднатися до сесії, перейшовши за посиланням через підтверджену електронну адресу. Після того, як вчитель запросить клас на сесію, кожен учень класу буде автоматично доданий. Це дозволяє вчителям бачити, хто присутній у їхньому класі та бере участь у конкретних сесіях, а хто – ні.

Перш ніж розпочати сесію, просто натисніть «Запросити клас», щоб переконатися, що кожен студент, який підтвердив свою особу в конкретному класі, буде доданий, а сторонні користувачі будуть заблоковані.

Клацніть, до якого конкретного класу ви хочете запросити учнів. Тут ви можете ввімкнути налаштування, щоб дозволити гостям поза вашим класом приєднатися до сесії. Якщо ви не ввімкнете цей параметр, до вашої сесії зможуть приєднатися лише учні вашого класу. Важливо, що запрошувати варто тільки укомплектовані класи – якщо ви вирішите приєднати нових учнів завтра, їм не прийде автоматичне запрошення, воно розсилається тільки раз.

Хоча сесії є впливовим способом переконатись, що учні не приєднуються до ваших Класів анонімно або з видуманими/не своїми іменами, вони також полегшують вчителям організацію своїх сесій за конкретним предметом та назвою. Розділяючи учнів на окремі класи, вчителі можуть отримати цінну інформацію про ефективність їхнього класу впродовж навчального року.

Перед Класами студенти могли приєднуватися до сесій анонімно, залишаючи невідповідні повідомлення або обманюючи при виконанні роботи. З цієї причини вчителі були засмучені, що вони не можуть відстежувати анонімні відповіді конкретних учнів. Усі ці проблеми тепер відпадають завдяки класам, де лише запрошені учні зможуть отримати доступ до класу. Гості поза класом будуть додані до сесії лише у тому випадку, якщо вчитель увімкне налаштування, що дозволяє їм приєднатися до початку сеансу.

Почніть розпочати використання Класів і допоможіть запобігти обману учнів в онлайн-роботах з Преміум вже сьогодні!

Протестувати класи


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*